Koe Ngerti celeng

raimu emank kyo celeng.........

koe ngerti celeng?
nek artikelku saiki aku arep mbahas opo kui celeng..... 
History The Celeng (kui bohoso jowone yae)
nek bohoso jowoku mau seng nduwur koe ora mudeng yow ppodo aku yow ra mudeng...... ora usah protes podo wae ora mudenge
Celeng kui sejenis babi tapi dia bertaring, & hanya hidup di hutan. Makanya dalam penyebutan bahasa indonesia disebut juga babi hutan.
Nek koe atos karo kemaki berarti koe koyo celeng, celeng kui kulitte alot koyo ban......
Celeng kui biasane urip neng kebon tebu seng isek runggut...... 
Nek pas panen tebu biasane celeng metu sak anak-anake, yen koe ora percoyo golek ono neng kebon tebu seng cedak karo omahmu terus koe mlebu neng kebon tebu kui ben diweruhi celeng.

Celeng jare uwong-uwong yen dipangan enak...
tenan opo ora, aku ra tau njajal?
koe wis tau njajal durung?

Celeng kui kewan aneh yen mlayu lurusan otok, ora iso mbelok-mbelok (jarene uwong-uwong sich)
koe wis tau weruh wujutte celeng durung yen durung ki tak deloki, ben koe ngerti celeng kui koyo opo?
ben yen ketemu biso mbok beleh terus mbok pangan.....
iki lho gambare
Celeng
Kui LHO CELENG
moso koe ora tau weruh celeng? biasane neng TV pemburu mania kae berburune berburu celeng, asalle celeng kui hama seng ngerusak tandurannne wong tani.......

wislah ngetikke tanganku wis pegel.....
nek meh mbok pijetti sikek tak terusno ngetikke......
sak mene wae yow ceritoku.........


matur nuwun wis moco ceritoku seng ora nyambung.....


Koe Ngerti celeng Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Esswe Zone

No comments:

Post a Comment